Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

sábado, 19 de mayo de 2012

Sortida a l’aeroport d’Alguaire i festa de moros i cristiansFotos de Montserrat paune Fotos de Blanca Martínez 


 Fotos de Albert Prado Fotos de Manuel Portero Fotos de Joan Nadal Fotos de Gabriel AlianaFotos de Gumer Aranda


Fotos de Marta Bernadets Fotos de Sara alarcon Fotos de Jaume PonsFotos de Vicens Lopez Fotos de Josep MFotos de Josep Bonet Fotos de Òscar Barrios Fotos de Josep Gonzàlez Fotos de Moros i Cristians de Lleida

Fotos de José Alba
Fotos de Vicens Lopez


Fotos de Jaume de francisco Fotos de NatiFotos de Esther guiu masip 2 comentarios:

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Qué ràpid heu anat a penjar les fotos!!! Us ho heu passat bé, eh, que es nota a les fotos. Nosaltres hem estat per Huesca i de tornada em enganxat una tormenta de pedregada!. Petonets per tots.

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

M''he deixat de dir que m'ha fet gràcia veureu's, tan pinxes i Óscar, carai, ... :) així m'agrada, tumbat mirant cap amunt!. :) Més bessitos.